o2-levy
o2-pravy.jpg
prazsky-vyber-990x100.jpgcez-750x100.jpgbila-990x100.jpg
cez-160x600.jpgairbnb-160x600-v2.jpghapka-160x600.jpg

Akce & Vstupenky

LUCIE 2014

LUCIE 2014
Datum: st 11. června 2014, 20:00 hod.
Místo: O2 arena, Praha
Pořadatel:Bestsport, a.s.
Cena:

Golden Circle -1.290 Kč
Stání – 890 Kč
1.patro – sezení
1.290 a 990 Kč
4.patro – sezení - 490 Kč
----------------------
Vozíčkář (ZTP/P), průvodce
490 Kč + 1 Kč

Prodejní místa:

Prodej vstupenek v síti terminálů od 8.8.2013 od 1:15 hod.

Internet:

Rezervace od 8.8.2013  od 8:00 hod. do dvou dnů před konáním akce.

Ke stažení:
Pokladny:
Pokladny u vstupu č. 10
Pondělí - pátek13:00 hod18:00hod
Den akce10:00 hodkonec akce
5 MĚST, 5 NEZAPOMENUTELNÝCH KONCERTŮ

SKUPINA LUCIE POTVRDILA NÁVRAT NA KONCERTNÍ PÓDIA – V PŮVODNÍ SESTAVĚ ODEHRAJE 5 KONCERTŮ V ČESKÉ REPUBLICE A NA SLOVENSKU! NEJSLAVNĚJŠÍ ČESKÁ KAPELA POSLEDNÍCH DVACETI LET SE VRACÍ PO DESETILETÉ PŘESTÁVCE A SVÝM FANOUŠKŮM PŘEDSTAVÍ ZÁSADNÍ SKLADBY SVÉ DLOUHOLETÉ A ÚSPĚŠNÉ KARIÉRY.

Skupina LUCIE v původní, nejznámější sestavě David Koller, Robert Kodym, P.B.Ch. a Michal Dvořák, již v těchto dnech pracuje na přípravách koncertů, v rámci kterých vrátí na koncertní pódia své největší hity. Lucie vstoupila na českou hudební scénu v roce 1988. První sólovou deskou byla stejnojmenná Lucie z roku 1990, posledním původním albem pak Dobrá kočka, která nemlsá z roku 2002.

LUCIE, naposledy vítěz interpreta, skupiny dvacetiletí a držitel alba dvacetiletí z 20. ročníku vyhlášení hudebních cen Anděl, v minulosti také např. vítěz Českého slavíka v letech 1999-2002, je obrovským pojmem české hudební scény. Se všemi třemi svými prvními studiovými alby prorazila magickou hranici 100.000 prodaných nosičů, za více jak 1.000.000 prodaných nosičů získala skupina “Diamantovou desku”.

Partner koncertů:
„Řadu let se snažíme českým a slovenským hudebním fanouškům nabízet to nejlepší ze zahraniční scény, proto jsem velmi rád, že kromě nejznámějších světových kapel a umělců, máme nyní možnost domácímu publiku představit i jednu z nejvýznamnějších českých kapel posledních dvaceti let, kterou Lucie bez debat je. Půjde o návrat na koncertní podia ve velkém stylu a domnívám se, že Lucie představí show, které snesou srovnání právě s těmi zahraničními.“ Robert Porkert, ředitel společnosti LIVE NATION Česká republika.

„Skupina Lucie je tuzemská legenda a já mám radost z toho, že se dala po tolika letech opět dohromady a vyrazí na turné. Pro mě osobně bude možnost vidět a slyšet Lucii po deseti letech na živo rozhodně větší než malé množství emocí, které si určitě nenechám ujít. Úterý 10. června 2014 už mám teď v kalendáři zarezervované a jsem přesvědčený, že vyprodaná O2 arena bude na nohou,“ dodal Richard Benýšek, předseda dozorčí rady Bestsport Arena, a.s., společnosti, která je pořadatelem pražského koncertu.

LUCIE - diskografi e & ocenění

Řadová studiová alba
Lucie (1990)
In The Sky (1991)
Černý kočky mokrý žáby (1994)
Pohyby (1996)
Větší než malé množství lásky (1998)
Slunečnice (2000)
Dobrá kočka která nemlsá (2002)

Kompilace
Vše nejlepší 88–99 (1999)
The best of (2009)

Koncertní alba
Lucie Live! (1998)
Lucie v opeře 2CD (2003)

Ocenění
4x 1. místo Český Slavík
2x 2. místo Český Slavík
3x 3. místo Český Slavík
12x cena České hudební akademie

20. ročník vyhlášení hudebních cen Anděl - 2010
Interpret dvacetiletí
Skupina dvacetiletí
Držitel alba dvacetiletí

← →

Akce & vstupenky

Aréna

Pronájem

Skyboxy & klubovky

Informace & novinky

Kontakty

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory Cookie. ROZUMÍM