MICHAL DAVID oslaví své kulaté narozeniny dvěma koncerty v O2 areně

11. června 2019
Zpěvák, hitmaker a hudební producent Michal David oslaví v příštím roce své životní jubileum. A nebude ho slavit sám. Oslava jeho 60. narozenin proběhne ve velkém stylu v největší koncertní hale v Česku – v O2 areně. Michal David oslaví nejen své kulaté narozeniny, ale také zároveň 40 let působení na české hudební scéně. Koncerty proběhnou ve dnech 11. a 12. června 2020.

Prodej vstupenek bude zahájen v pátek 14. 6. 2019v 9 hodin v prodejní síti Ticketportal.

„Bude to jedna velká párty,jak je již u mě v O2areně zvykem. Jak víte, tak tyto koncerty provází vždy nějaké české nebo zahraniční hvězdy. V roce 2010na mých 50. narozeninách to byla plejáda asi všech největších hvězd z českého popu a mých muzikálů. V roce 2015 při oslavě mých 55. narozenin vystoupil s hodinovým programem DJ Bobo. A i příští rok na mých šedesátinách se máte na co těšit. Opět můžete očekávat show s mými největšími hity,”slibuje Michal David.

Fanoušci se tak mohou těšit především na prověřené hity tohoto úspěšného zpěváka a hitmakera. Michal David si však k sobě pozval také své hosty, kteří to s ním v O2areně pořádně rozjedou. Hlavním hostem bude světově známá skupina Village People /USA/, kterou všichni znají především díky hitu YMCA. Dále se vrátí do Česka italská skupina DaMiChi s Chiarou Grill a Davidem Mattiolim. Vystoupí také zpěvačka Lucie Vondráčková. Celý koncert bude moderovat Leoš Mareš. Po skončení hlavního koncertu se na podiu objeví DJ Andrea Pomeje a fanoušci mohou pokračovat v zábavě a tanci při této „afterparty“.

Michala Davida doprovodí již prověřená a úspěšná kapela KVATRO, kterou fanoušci mohli vidět v loňském a letošním roce na všech jeho koncertech v rámci Open Air Tour.

„Kapelu KVATRO jsem angažoval před dvěma roky na mé první Open Air Tour jako mou novou doprovodnou skupinu. I když se již se mnou tato kapela v O2areně představila předloni na Českém mejdanu s Impulsem, kde jsme společně zahráli můj Megamix největších hitů, nebyl to můj sólový koncert. Takže až nyní ji fanoušci v O2areně uvidí a uslyší poprvé pořádně. Kapela Kvatro doprovodí příští rok na tomto koncertě všechny mé avizované hosty, včetně Village People z USA.Chystám ještě pár dalších překvapení v rámci těchto dvou koncertů. Ale ty si prozatím nechám pro sebe,“doplnil Michal David. Všichni se tak určitě mohou těšit na nezapomenutelnou show. 

Pořadatelem koncertu je společnost Bestsport. 

Důležité upozornění

Informace pro hokejové fanoušky

Milí fanoušci,
věříme, že si užíváte tu fantastickou atmosféru na Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji 2024. Prosíme vás, pozorně si přečtěte DŮLEŽITÉ INFORMACE OD POŘADATELE.

V případě dotazů kontaktujte přímo Organizační výbor Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji 2024
E-mail: info@2024.iihfworlds.com
2024.iihfworlds.com

 

INFORMACE PRO HOKEJOVÉ FANOUŠKY