Koncert Swedish House Mafia v pražské O2 areně byl zrušen

19. října 2022

Vážení zákazníci,
vzhledem k okolnostem, které nemůžeme ovlivnit, je koncert Swedish House Mafia v pražské O2 areně ZRUŠEN.

Vyjádření SHM:
„Včera večer se při nakládce poškodila část výroby, která je nedílnou součástí našeho výkonu. Naštěstí a hlavně, nikdo z našeho štábu nebyl zraněn.

Od incidentu jsme zvažovali všechna řešení a bohužel musíme zrušit všechna nadcházející představení, dokud nebude možné zařízení vyměnit. Všem, kteří si zakoupili vstupenky na následující představení, budou peníze okamžitě vráceny – 19. října v Curychu, 21. října v Krakově, 22. října v Praze, 25. října v Kolíně nad Rýnem a 27. října v Mnichově.

Byli jsme ujištěni, že turné bude pokračovat podle plánu od Antverp 29. října a dále. Máme z toho zlomené srdce a budete nám chybět, naši milovaní fanoušci. Doufáme, že se brzy opět uvidíme.

S velkou láskou

SHM“

Vstupenky zaplacené online budou v plné výši refundovány automaticky na účet, z kterého proběhla platba. Peníze za vstupenky zakoupené v kamenných prodejnách, Vám budou vráceny v místě jejich zakoupení. Vrácení vstupného bude zahájeno 26. 10. 2022.

Děkujeme za pochopení
Live Nation CZ

 

Důležité upozornění

Informace pro hokejové fanoušky

Milí fanoušci,
věříme, že si užíváte tu fantastickou atmosféru na Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji 2024. Prosíme vás, pozorně si přečtěte DŮLEŽITÉ INFORMACE OD POŘADATELE.

V případě dotazů kontaktujte přímo Organizační výbor Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji 2024
E-mail: info@2024.iihfworlds.com
2024.iihfworlds.com

 

INFORMACE PRO HOKEJOVÉ FANOUŠKY