Ozzy Osbourne oznamuje termíny koncertního turné „NO MORE TOURS 2“, se kterým v únoru příští rok zavítá i od ČR

29. dubna 2019
Několikanásobný držitel ceny Grammy, který byl uveden do Rokenrolové síně slávy, odstartuje 31. ledna 2020 ve Velké Británii šestitýdenní turné, se kterým navštíví i Českou republiku – představí se 29. února v pražské O2 areně.

„Opravdu se těším na návrat do Evropy a děkuji všem fanouškům za podporu. Už se nemůžu dočkat, až se příští rok uvidíme,“ vzkazuje fanouškům Ozzy.

Lze o Ozzy Osbourneovi říct něco, co ještě v minulosti nebylo vyřčeno? Tento průkopník hard rockového zvuku je znám miliónům fanoušků po celém světě, je rockovou ikonou, personou, která inspirovala tři celé generace hudebníků a fanoušků.

OZZY OSBOURNE se dostal do podvědomí lidí především jako zpěvák skupiny Black Sabbath. Po svém odchodu Osbourne založil stálou skupinu. S bubeníkem Leem Kerslakem (bývalý Uriah Heep), baskytaristou Bobem Daisleyem a kytaristou Randym Rhoadsem nahráli vynikající debutové album (1980) s názvem „Blizzard Of Ozz“, které brzy dosáhlo čtyřnásobné platinové desky. Během osmdesátých let Ozzy vydal sedm alb, přičemž každé se může pyšnit miliónovými prodeji. Jeho koncertní vystoupení viděly v osmdesátých letech statisíce fanoušků a byl prvním západním umělcem, který vystupoval na území bývalého SSSR v rámci Moskevského mírového festivalu.

Během deváté dekády Ozzy ještě znásobil vše, co dokázal v letech osmdesátých. Vydal pět alb – každé z nich multiplatinové. Jeho koncertní vystoupení po celém světě byla vyprodána. V roce 1996 založili společně se svou manželkou a manažerkou v jedné osobě, Sharone, Ozzfest, legendární festival věnovaný tvrdší hudbě, a Ozzy na něm představuje kromě zvučných jmen i nové talenty z oblasti hard/heavy. Části zisku z Ozzfestu Ozzy poukazuje na charitativní účely. První ročník navštívilo okolo 1,4 milionu posluchačů.

S tímto legendárním festivalem Ozzy zavítal i do České Republiky v roce 2002, kdy se společně s ním představili i Tool a Slayer na strahovském stadionu v Praze. U českých fandů je Ozzy Osbourne velice oblíben, do České Republiky přijíždí již poněkolikáté, naposledy zde vystoupil 13. 6. 2018 na pražském letišti v Letňanech. 

Během své dlouholeté kariéry vydal 11 studiových alb, pět živých záznamů koncertů, sedm kompilací, 5 EP a 51 singlů a obdržel celou řadu cen a ocenění. 

JUDAS PRIEST

EXISTUJE JEN NĚKOLIK HEAVY METALOVÝCH KAPEL, KTERÝM SE PODAŘILO DOSÁHNOUT TOHO, ČEHO JUDAS PRIEST BĚHEM SVÉ 40 LETÉ KARIÉRY. 
A i přes svou popularitu a vliv, které jsou na historickém maximu (jak o tom svědčí ocenění Grammy z roku 2010 v kategorii „Best Metal Performance“), Judas Priest znovu berou útokem tuto planetu na svém světovém turné. Fanoušci budou mít šanci vidět a slyšet kapelu, která definovala podobu heavy metalu tak, jak jej známe dnes.
Se všemi svými zbraněmi a zesilovači vytočenými do jedenácti dá kapela všem svým fanouškům jednu z posledních možností stát se svědky konečného kovového zážitku, kterým Judas Priest jsou!

Důležité upozornění

Informace pro hokejové fanoušky

Milí fanoušci,
věříme, že si užíváte tu fantastickou atmosféru na Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji 2024. Prosíme vás, pozorně si přečtěte DŮLEŽITÉ INFORMACE OD POŘADATELE.

V případě dotazů kontaktujte přímo Organizační výbor Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji 2024
E-mail: info@2024.iihfworlds.com
2024.iihfworlds.com

 

INFORMACE PRO HOKEJOVÉ FANOUŠKY