BACKSTREET BOYS ohlašují nové album. S největším halovým turné za posledních osmnáct let se vrátí i do České republiky!

9. listopadu 2018
Backstreet Boys - jeden z nejúspěšnějších boybandů všech dob. Na svém kontě mají více než dvě desítky celosvětově úspěšných singlů a po světě prodali více než sto miliónů nahrávek. Jejich hity, ale i songy z nové desky „DNA“ si budeme moci v Praze vychutnat již 22. června 2019, kdy jejich show bude hostit O2 arena.

Světové turné, jehož je pražský koncert součástí, je spojeno s vydáním nového alba „DNA“, které se na trhu objeví 25. ledna 2019 u labelu RCA Records. Desáté album „DNA“ je od tohoto okamžiku k předobjednání a bude obsahovat písně, pod kterými jsou podepsání Lauv (Charliem XCX), Andy Grammer, Stuart Crichton (DNC) a Mike Sabbath (J Balvin). Dnes kapela slavnostně představila i nový singl „Chances“, který pro ni napsali společně Ryan Tedder a Shawn Mendes.

Počínaje 11. květnem příštího roku se skupina vydá na „DNA World Tour“ – jejich největší halové turné za 18 letech. Během tří měsíců budou kluci vystupovat po celé Evropě a Severní Americe, mezi zastávkami nebudou chybět koncerty v londýnské O2 aréně, pařížské areně AccorHotels, berlínské Mercedes-Benz areně a mnoha dalších místech. Vstupenky na koncerty budou k mání od pátku 16. listopadu, informace o lístcích naleznete zde. Kdo si předobjedná libovolný formát nového alba do 13. listopadu 2018, 3 hodin odpoledne SEČ, získá přednostní přístup k The Backstreet Boys 2019 „DNA“ World Tour. .

„Když tato skupina začala před 26 lety – a díky všem úspěchům a pádům naší kariéry- jsme se naučili, že to není o nás jako o jednotlivcích, ale o tom, co je pro skupinu nejlepší,“ uvádí Howie D.

„To je to, co na tomhle albu miluju,“ dodává Kevin Richardson. „Byli jsme schopni přenést všechny naše vlivy a styly do jednoho souvislého díla. Tyto písně jsou skvělou reprezentací toho, kdo jsme jako jednotlivci, a kdo jsme jako skupina. Je to naše DNA. Jsme na něj opravdu hrdí. „

„Naše cesta pokračuje a je ještě hodně toho, co je třeba udělat,“ říká Brian Littrell. „Žijeme další kapitolu, která ještě nebyla řečena, a to je velmi zrušující.“

Backstreet Boys posledních 14 měsíců přerušovali natáčení pouze rezidentními koncerty v Las Vegas v rámci “Backstreet Boys: Larger Than Life“. Jejich angažmá ale 27. dubna 2019 skončí a kapela se přesune konečně i do Evropy. 

„Vegas byl úžasný zážitek a i další ohlášené termíny budou jedna velká party“ dodává Brian. „Pak nastane čas, abychom navštívili naše fanoušky po celém světě.“

Důležité upozornění

Informace pro hokejové fanoušky

Milí fanoušci,
věříme, že si užíváte tu fantastickou atmosféru na Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji 2024. Prosíme vás, pozorně si přečtěte DŮLEŽITÉ INFORMACE OD POŘADATELE.

V případě dotazů kontaktujte přímo Organizační výbor Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji 2024
E-mail: info@2024.iihfworlds.com
2024.iihfworlds.com

 

INFORMACE PRO HOKEJOVÉ FANOUŠKY